影音先锋男人资源在线观看,精品国产日韩亚洲一区91,中文字幕日韩国产,2018av男人天堂,青青伊人精品,久久久久久久综合日本亚洲,国产日韩欧美一区二区三区在线

(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1

上傳人:Sc****h 文檔編號(hào):102484262 上傳時(shí)間:2022-06-07 格式:DOC 頁數(shù):15 大?。?72.50KB
收藏 版權(quán)申訴 舉報(bào) 下載
(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1_第1頁
第1頁 / 共15頁
(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1_第2頁
第2頁 / 共15頁
(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1_第3頁
第3頁 / 共15頁

下載文檔到電腦,查找使用更方便

22 積分

下載資源

還剩頁未讀,繼續(xù)閱讀

資源描述:

《(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1》由會(huì)員分享,可在線閱讀,更多相關(guān)《(江蘇版)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit 2 Growing pains知能演練輕松闖關(guān) 牛津譯林版必修1(15頁珍藏版)》請?jiān)谘b配圖網(wǎng)上搜索。

1、 Unit 2 Growing pains A卷 單項(xiàng)填空 1.(2018·常熟中學(xué)調(diào)研)While mobile phones are thought to double the risk of developing brain cancer, many businesses have made claims________the safety of their products. A.in need of B.in defense of C.in search of D.in view of B 解析:句意:盡管手機(jī)被認(rèn)為使患腦癌的風(fēng)險(xiǎn)翻番, 許多企業(yè)已經(jīng)發(fā)表聲明來保護(hù)

2、他們產(chǎn)品的安全性。in need of需要; in defense of保護(hù); in search of尋找; in view of考慮到。 2.Knowledge and learning are important if we want to be successful, but they may also ________ our thinking. A.direct   B.limit C.change   D.improve B 解析:考查動(dòng)詞詞義辨析。句意:如果我們要想成功, 知識(shí)和學(xué)問是重要的, 但是它們可能也限制了我們的思維。direct指引, 指導(dǎo); limit限制

3、; change改變; improve提高。根據(jù)句意可知選B。 3.You are working too hard.You’d better keep a ________ between work and relaxation. A.promise B.lead C.balance D.diary C 解析:考查名詞辨析。句意: 你工作太努力了。你最好在工作和放松之間保持平衡。promise諾言; lead領(lǐng)先; balance平衡; diary日記。keep a balance為固定短語, 意為“保持平衡”, 符合句意, 故選C。 4.________the big sn

4、ake, the little girl stood under the tree ________ to death. A.Seeing; frightened B.Seeing; frightening C.Seen; frighten D.To see; frightening A 解析:seeing the big snake在句中作時(shí)間狀語; frightened to death在句中作伴隨狀語,表示狀態(tài)。 5.Overseas Chinese are particularly sought after for positions________a high degree

5、 or leadership is required. A.where B.which C.when D.what A 解析:分析句子結(jié)構(gòu)可知,空處引導(dǎo)定語從句,先行詞為positions,表示“職位,位置”,該定語從句缺少地點(diǎn)狀語,因此選where。 6.Claire had her luggage ________ an hour before her plane left. A.check B.checking C.to check D.checked D 解析:考查非謂語動(dòng)詞的用法。句意:飛機(jī)起飛前一小時(shí), 克萊爾把行李辦理了托運(yùn)。結(jié)構(gòu) “have sth.done” 意

6、為“讓某事/某物被做”。由于名詞luggage與動(dòng)詞check之間為被動(dòng)關(guān)系, 故選擇過去分詞作賓語補(bǔ)足語。 7.With prices ________ going up, it is sometimes difficult for us to make ends meet on our small income. A.kept B.keeping C.to keep D.being kept B 解析:句意:隨著價(jià)格不斷上漲, 憑我們微薄的收入我們有時(shí)很難做到收支相抵。在with復(fù)合結(jié)構(gòu)中, prices與keep going up為主動(dòng)關(guān)系, 故用現(xiàn)在分詞keeping作賓語補(bǔ)足

7、語。 8.The students are forbidden, unless they have special passes, ________after 11 p.m. A.to stay out B.of staying out C.staying out D.not to stay out A 解析:forbid sb.to do sth.的被動(dòng)形式為sb.be forbidden to do sth., unless從句分割了forbid的用法。要特別注意分析句子結(jié)構(gòu)。 9.The school refuses to ________ the student whose

8、face was terribly burnt just because he might scare others, as every child has the right to attend school. A.tolerate B.represent C.a(chǎn)dmit D.dismiss D 解析:考查動(dòng)詞辨析。 句意:校方拒絕僅僅因?yàn)樗赡軙?huì)嚇著其他人而開除那個(gè)面部嚴(yán)重?zé)齻膶W(xué)生, 因?yàn)槊總€(gè)孩子都有上學(xué)的權(quán)利。后半句說 “每個(gè)孩子都有上學(xué)的權(quán)利”, 所以應(yīng)選dismiss “開除”。 10.—How old can you guess your new English tea

9、cher is? —It’s hard to say.But I guess him to be ________between 35 and 40. A.a(chǎn)nybody B.a(chǎn)nywhere C.a(chǎn)nyhow D.a(chǎn)nything B 解析:考查不定代詞。anybody意為任何人; anywhere意為任何地方, 將近; anyhow意為無論如何; anything意為任何事。根據(jù)句意, 選擇B, 意為: 很難說, 但是我想差不多是35到40歲吧。 11.He felt that he didn’t deserve ________ such a great honor. A.

10、to give B.give C.to be given D.giving C 解析:考查動(dòng)詞用法。deserve to be given 意為“值得被給予”, to be given 在此為不定式的被動(dòng)語態(tài)。 12.There’s no________from my bedroom window except for some factory chimneys. A.view B.scene C.sight D.look A 解析:view自然美景, 風(fēng)景; scene景色; sight奇觀, 壯觀; look看, 瞧, 望。本句句意為: 除了一些工廠的煙囪外, 從我臥室看不到任

11、何風(fēng)景了。 13.—How do you understand life? —It is a constant match________ the greatest opponent is yourself. A.in that B.of which C.where D.when C 解析:句意:——你怎么理解生活?——它是一場沒有盡頭的比賽,在這個(gè)比賽中最大的對手是你自己。根據(jù)句中結(jié)構(gòu)可知,這是一個(gè)定語從句,先行詞是a constant match,空處在定語從句中充當(dāng)?shù)攸c(diǎn)狀語,故用關(guān)系副詞where。 14.Between the two rows of trees _____

12、___the teaching building. A.stand B.stands C.standing D.a(chǎn)re B 解析:句意:教學(xué)樓位于兩排樹的中間。此句為完全倒裝, 主語the teaching building 為單數(shù), 故選B。 15.John is the only one of the students in the class that never ________ a mistake even when it is pointed to him. A.a(chǎn)dmit making B.a(chǎn)dmits making C.a(chǎn)dmit to make D.a(chǎn)dmits

13、to make B 解析:句意:約翰是班里學(xué)生中唯一一個(gè)即使被指出錯(cuò)誤來也不承認(rèn)的學(xué)生。one of+名詞的復(fù)數(shù)作先行詞, 在從句中作主語時(shí), 如果one前有修飾詞the very, the only等時(shí), 從句謂語用單數(shù), 反之用復(fù)數(shù)。本題中有the only修飾, 因此選單數(shù)謂語; 同時(shí)動(dòng)詞admit后應(yīng)用動(dòng)名詞。 閱讀理解 A (2018·鹽城高三調(diào)研測試) I do not know Sybrina Fulton.Nor can I claim to understand the depth of her pain.Yet, we share a deep connecti

14、on.A common feature experienced by those women who face the challenge of raising a Black male child in a nation that far too often views Black male bodies through fear.You see, Ms.Fulton is living my nightmare(噩夢). A constant worry that has stayed in the back of my mind since the birth of my eldest

15、 son, some sixteen years ago. Through the years, I have witnessed the world’s reaction to my son evolve as he has grown from a small boy to a young man.In his early years, his easy smile and lovable character were nothing less than magnetic(有磁性的).Complete strangers would approach him in the stre

16、et, draw him into conversation, and find themselves easily struck by his lively spirit.Even at that time I worried, how would my son react when in the years to come some of those who found themselves so impressed by this cute, intelligent boy, might grasp__their__purse__tighter as he walked by.

17、 Over the years I have sought to protect his spirit from the hurt that comes from undeserved hatred.I have also sought to arm him with the knowledge that could one day save his life.He knows, for example, that if he is ever pulled over by the police, that he is to keep__both__hands__on__the__whe

18、el__at__all__times and only reach for his license when the officer is specifically observing his actions.He knows, even in less threatening situations, that rough play and loud interactions with his buddies of any color will be viewed very differently when he does it, than when his white friends

19、display the very same behavior.Still, the truth of the matter is, no amount of advice or voiceless behavior overcomes the physical, immovable fact of the color of his skin.His intelligence, easy smile, and lovable character won’t protect him from unfounded assumptions of criminality. What make

20、s the Trayvon Martin travesty(歪曲) of justice so painful to me, personally, is the knowledge that Trayvon’s mother loved her baby no less than I love mine.The various pictures of moments throughout a happy childhood that have now found a home on nationwide newscasts provide clear evidence of that.Y

21、et no amount of love and care, and no words of advice could have saved her son from the cruel killing he faced at the hands of a self-appointed neighborhood watch-dog.And perhaps even worse, nothing could have prepared her for the inhuman way her son has been treated by officials even in death.To

22、think for three long days, his parents searched for him while officials failed to inform them of his fate and instead, performed drug and alcohol tests on his lifeless body, while failing to do the same for his attacker—the only one of the two who indeed had a criminal past is frankly, unforgiva

23、ble.To know that the words of her son’s killer were given more weight than eye-witnesses and taped evidence of her child’s screams and eventual death must be heartbreaking.But to also have to live with the fact that his attacker still breathes free while her son lays buried underground is certainly

24、more than any sorrowful parent should have to endure(忍受). It is this type of pain that is not unfamiliar to the Black experience in America, for this is the Black mothers’ burden.A burden we have endured for centuries.We know the pain of having our newborn babies grabbed from our loving arms to be

25、 sold into lifelong servitude(奴役) and to never again experience the warmth of a mother’s loving hug.Yet, there is still the rightful expectation, that in modern-day America, the wheels of justice would not be stopped. So today, it is my hope that Trayvon’s mother, father, family and friends c

26、an take some comfort in the fact that millions of Americans of every color stand with them in their fight for justice.This is a burden no family should have to endure alone. We will not give up. We will not forget. We will continue the fight until justice is done. 1.What do you know about Sybrin

27、a Fulton? A.She was anxious about her son. B.She was painful to lose her son. C.She had trouble in raising her son. D.She had the same dream as the writer. B 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)題干關(guān)鍵詞Sybrina Fulton找到文章對應(yīng)段落是第一段, 根據(jù)第二句話中的pain及上下文內(nèi)容判斷選B。 2.Who does the writer actually refer to when mentioning “grasp thei

28、r purse tighter” ? A.Passers-by. B.White people. C.Teenagers. D.Wealthy people. B 解析:細(xì)節(jié)理解題。passers-by行人; white people白種人; teenagers青少年; wealthy people富有的人。根據(jù)題干關(guān)鍵詞grasp their purse tighter找到文章的對應(yīng)段落是第二段, 根據(jù)第一段提到的black, 推斷作者在此處提及這一點(diǎn)實(shí)際是指的白種人。故選B。 3.By “keep both hands on the wheel at all times”, t

29、he writer means her son should ________. A.get ready to resist B.remain where he is C.show his innocence D.pretend to be scared C 解析:句意猜測題。get ready to resist準(zhǔn)備好抵制; remain where he is留在原處不動(dòng); show his innocence顯示他的清白; pretend to be scared假裝害怕。根據(jù)下文的reach for his license判斷選C。 4.From the story

30、 of Trayvon Martin, we can infer that ________. A.he was killed simply because of his color of skin B.he was accused of taking drug even after his death C.he kept silent even when he was being attacked D.the police failed to find strong evidence against the attacker A 解析:推理判斷題。根據(jù)題干關(guān)鍵詞Trayvon

31、 Martin找到文章對應(yīng)段落是第四段, 根據(jù)該段的語氣和前文的舉例推斷他的被殺就是因?yàn)樗哪w色。故選A。 5.The article is mainly intended to ________. A.draw attention to the facts about killings B.give comfort to the victims’ families C.a(chǎn)ppeal for the end to the terrible situation D.display hatred for terrible phenomena C 解析:寫作意圖題。A:引起人們關(guān)注殺

32、害的事實(shí); B:安慰犧牲者的家人們; C:呼吁結(jié)束這種可怕的形勢; D:展示對可怕現(xiàn)象的厭惡。通讀全文, 并根據(jù)文章的最后兩句話判斷是為了呼吁人們結(jié)束現(xiàn)在的形勢而撰寫的演講詞。故選C。 6.Which can be the proper title for the passage? A.The Cruel Killings B.The Daily Sufferings C.The Black Son’s Fate D.The Black Mother’s Burden D 解析:標(biāo)題歸納題。The Cruel Killings殘酷的殺害; The Daily Suffering

33、s日常的受苦; The Black Son’s Fate黑人兒子的命運(yùn); The Black Mother’s Burden黑人母親的重?fù)?dān)。通讀全文, 并根據(jù)文章敘述的故事特別是黑人孩子母親的痛苦判斷選D。 B Hampton Court Motor Cruiser 16 Hampton Court Road  TEL:208-977-1728 BBQ facilities Free Wi-Fi Parking Hampton Court Motor Cruiser is a boat docked on the River Thames. Facilities(設(shè)施) includ

34、e heating, smart TV and Wi-Fi. The price per stay also includes the free use of a 4-seat electric boat and barbecue facilities. There is no staff at all on board during your stay. Hilton London Green Park 4-6 Half Moon Street  TEL:207-629-7522 Family rooms Free Wi-Fi Non-smoking rooms Pets allowe

35、d Hilton London Green Park stays in the heart of London. It features modern rooms with air conditioning. Wi-Fi is available in public areas and is free of charge. There is also a cocktail bar on site. All children are welcome. Arbor City 12 Osborn Street  TEL:207-247-3313 Facilities for disable

36、d guests Room service Free Wi-Fi Parking Arbor City Hotel is just next to the Whitechapel Art Gallery. It offers free Wi-Fi and 24-hour room service. Air-conditioned rooms feature a TV, a safe and a shower. Parking is available on site and costs GBP 24 per day. For an additional charge, the hotel o

37、ffers various breakfast options:English breakfast, continental breakfast, vegan and dairy-free breakfast. The hotel is 10 minutes’ tube ride from the West End. Abercorn House Hostel 28-30 Bute Gardens  TEL:203-696-0215 Wi-Fi Non-smoking rooms Abercorn House Hostel is located just a 3-minute walk

38、 from Hammersmith Tube Station, with a 24-hour front desk. Guests can stay in rooms or dormitories fitted with a wardrobe. Some come with a shower, while others offer access to a shared bathroom. They can also use a shared kitchen to prepare their meals. Wi-Fi is available and costs GBP 1 per hour.

39、Non-smoking throughout. 【解題導(dǎo)語】 本文是一篇廣告類應(yīng)用文,主要介紹了四個(gè)可供旅客食宿的地方。 7.Where can guests stay if they have special requirements for breakfast? A.28-30 Bute Gardens. B.12 Osborn Street. C.4-6 Half Moon Street. D.16 Hampton Court Road. B 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)題干中的“if they have special requirements for breakfast”可定

40、位至第三部分的“For an additional charge, the hotel offers various breakfast options:English breakfast, continental breakfast, vegan and dairy-free breakfast.”,據(jù)此可知,Arbor City 可以提供特別的早餐,其地址是12 Osborn Street,故B項(xiàng)正確。 8.Which of the following can offer a river view? A.Arbor City. B.Abercorn House Hostel. C.

41、Hilton London Green Park. D.Hampton Court Motor Cruiser. D 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)題干關(guān)鍵詞“offer a river view”可定位至第一部分的“Hampton Court Motor Cruiser is a boat docked on the River Thames.”,據(jù)此可知,在Hampton Court Motor Cruiser可以欣賞到河上的景色,故D項(xiàng)正確。 9.Which number should a couple with a baby and a dog call if they want to

42、book a room? A.207-629-7522.    B.208-977-1728. C.207-247-3313. D.203-696-0215. A 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)題干關(guān)鍵詞“a couple with a baby and a dog”可定位至第二部分的“Pets allowed”及最后一句“All children are welcome.”,據(jù)此可知,Hilton London Green Park歡迎所有的孩子,也允許帶寵物,其聯(lián)系電話是207-629-7522,故A項(xiàng)正確。 B卷 完形填空 I worried about my personal

43、image and how I could be remembered during my boyhood.In the fifth grade,there seemed to be only one__1__—to be cool.In the sixth grade,suddenly,there were two choices:be cool,or be invisible.__2__,one day,when a teacher had us fill out a questionnaire with__3__questions,I found the__4__ option.  A

44、ssuming(假定) the teacher would read our answers privately,I felt it was__5__to share my privacy.To my__6__,she collected and redistributed(重新分發(fā)) them to us.We were asked to__7__the name and our three favorite answers to the whole class.My answers went to the meanest boy in class. The first question

45、was “What’s your favorite movie?” My answer was Beauty and the Beast.A laugh erupted and my cheeks__8__.The next was “Where would you like to travel?”My answer was__9__special—“Wherever a book takes me.”The__10__this time had an explosive quality. I could__11__remember what happened next;all that I

46、 had in mind was the laughter.But something amazing happened.A(n)__12__came,“Guys,cut it out.”The room went__13__.It’s Michelle Siever,a popular and cool girl.Then she__14__,“Why are you laughing?What is the point of__15__if we just laugh at others?” I can’t remember the teacher or other kids’ name

47、s,but I remember Michelle’s. When she__16__for me that day,she__17__me we actually have three choices if we want to be remembered. Be cool,and you might be remembered__18__.Stay invisible,and you won’t be remembered at all.But if you stand up__19__someone when he or she__20__you most,then you will

48、be remembered as their hero for the rest of their life. 【解題導(dǎo)語】 本文是一篇記敘文。在老師組織的全班問卷調(diào)查活動(dòng)中,“我”的回答引起全班同學(xué)哄堂大笑,這時(shí)一個(gè)女生站起來幫助“我”走出困境。同時(shí),“我”明白了一個(gè)道理:在別人需要你的時(shí)候站出來會(huì)被別人永遠(yuǎn)記住。 1.A.tool     B.choice C.chance   D.purpose B 解析:根據(jù)空后一句中的“In the sixth grade,suddenly,there were two choices”可知,此處表示,在五年級,似乎只有一個(gè)選擇(choice

49、)來讓別人記住自己——裝酷。 2.A.However B.In addition C.Therefore D.In fact A 解析:根據(jù)下文內(nèi)容可知,老師讓同學(xué)們填調(diào)查問卷這件事使“我”改變了原先的看法,故前后為轉(zhuǎn)折關(guān)系。所以選A。 3.A.personal B.funny C.various D.strange A 解析:根據(jù)下文中的“share my privacy”可推知,此處表示老師要求回答的是我們的私人(personal)問題。所以選A。 4.A.wrong B.former C.third D.latter C 解析:根據(jù)上文內(nèi)容可知,到六年級,“我”突然認(rèn)為

50、被別人記住有兩個(gè)選擇,但是通過老師讓同學(xué)們填調(diào)查問卷這件事,“我”發(fā)現(xiàn)了第三種選擇。所以選C。 5.A.terrible B.safe C.nervous D.interesting B 解析:根據(jù)上文內(nèi)容可知,假如老師私下閱讀我們的回答,“我”就感覺分享的隱私是安全的(safe)。所以選B。 6.A.surprise B.a(chǎn)nxiety C.delight D.expectation A 解析:根據(jù)下文可知,老師沒有私下閱讀我們的回答而是重新分發(fā),讓同學(xué)之間互讀,這種做法讓“我”感到吃驚。所以選A。 7.A.repeat B.remember C.compare D.read

51、 D 8.A.ached B.paled C.changed D.burned D 解析:根據(jù)空前的“A laugh erupted”及常識(shí)可知,“我”對第一個(gè)問題的回答引起了同學(xué)們的大笑,由此可知,“我”當(dāng)時(shí)面頰發(fā)燙(burned)。選項(xiàng)D符合語境。 9.A.even B.still C.never D.a(chǎn)lways B 解析:根據(jù)下文中的“this time had an explosive quality”可知,“我”對第二個(gè)問題的回答仍然(still)是特別的,因此這一次笑聲(laughter)更加強(qiáng)烈。still“仍然,還是”,符合語境。 10.A.laughter

52、B.question C.a(chǎn)ir D.class A 11.A.nearly B.exactly C.hardly D.surely C 解析:根據(jù)空后的“all that I had in mind was the laughter”可知,此處指“我”幾乎不能(hardly)記得后面發(fā)生了什么,所以選C。 12.A.request B.message C.order D.voice D 解析:根據(jù)下文中的“Guys,cut it out.”可知,Michelle Siever的聲音(voice)傳來,所以選D。 13.A.crazy B.silent C.a(chǎn)ngry D.

53、empty B 解析:根據(jù)上下文可知,這個(gè)聲音使整個(gè)房間安靜(silent)了下來。 14.A.announced B.smiled C.a(chǎn)dded D.stopped C 解析:根據(jù)空后的兩個(gè)問句可知,Michelle Siever繼續(xù)在說,即補(bǔ)充道(added)。 15.A.talking B.chatting C.a(chǎn)rguing D.sharing D 解析:根據(jù)全文的內(nèi)容,尤其是老師要求我們填調(diào)查問卷然后交換并在全班朗讀這一活動(dòng)過程可知,這是同學(xué)們之間的一次交流分享(share)活動(dòng)。所以選D。 16.A.talked about B.calmed down C.le

54、ft behind D.spoke up D 解析:根據(jù)上文內(nèi)容可知,“我”對兩個(gè)問題的回答引起全班大笑,這時(shí)Michelle Siever的話使全班安靜下來,據(jù)此可推斷她在替“我”辯護(hù)。所以選D。speak up(for sb./sth.)“(尤指為……)說好話,辯護(hù)”。 17.A.reminded B.promised C.showed D.persuaded C 解析:她替“我”辯護(hù)這件事向“我”展示(showed)了如果想要被人們記住,我們有三種選擇。所以選C。 18.A.for a while B.finally C.a(chǎn)gain and again D.hopefully

55、 A 解析:通過這件事,“我”知道裝酷只能被別人記住一時(shí)(for a while)。所以選A。 19.A.before B.with C.for D.by C 解析:根據(jù)上文內(nèi)容可知,“我”之所以能夠擺脫困境是因?yàn)镸ichelle Siever為“我”辯護(hù)。所以“我”總結(jié)出想要被別人記住的第三種選擇是:當(dāng)人們需要(needs)你時(shí),你站出來為(for)他們說話,這樣你就會(huì)被他們當(dāng)作英雄一樣被銘記一生。所以選C。 20.A.misses B.needs C.values D.loves B 閱讀理解 A The biggest challenge faced by trav

56、elers especially those who like to have a backpacking trip is how to ensure a steady supply of clean clothes.Now,thanks to a great invention called the Scrubba Wash Bag,that worry may be a thing of the past. The portable washing machine was invented by Ash Newland in 2010,while he was planning to c

57、limb Mt.Kilimanjaro.Struck by the limited packing space,he got inspiration from traditional washboards to create a bag that could be used to clean clothes.Then he quitted his career as a lawyer and focused on perfecting the bag’s design.By 2012,the bag was ready for the public.It weighed only 180 gr

58、ams and required very little storage space,making it perfect for anyone wishing to travel light. Not surprisingly,the bag worth 55 dollars was an instant hit with travelers,university students and even passengers.However,Newland was not satisfied.He still saw a disadvantage with his invention—dirty

59、 clothes had to be carried around in a separate bag!The recently introduced Scrubba Wash Bag solves that problem. In order to make the pack active,dirty clothes are placed inside the bag along with two or three liters of water.The bag is then shut tightly to ensure all air is squeezed out and the c

60、lothes are massaged for a few minutes.After a quick wash,they are clean and ready to be dried.According to Newland,the pack can clean anything from jeans to smelly socks!What’s even more amazing is that with a capacity to hold 13 liters of water,it can be used to wash more clothes at a time. The be

61、st part is that the 99-dollar pack that will be available for sale later this year,only weighs 300 grams and is completely foldable,making it easy to store when it’s not in use.With the Scrubba Wash Bag,wandering through foreign cities,searching for a laundry,or paying for washing machines may soon

62、be a thing of the past! 【解題導(dǎo)語】 本文是一篇說明文,介紹了Scrubba Wash Bag的產(chǎn)生背景和功能。 1.What led Ash Newland to create the Scrubba Wash Bag? A.His job requirements. B.A traditional washboard. C.His interest in invention. D.His personal experience. D 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段中的“The portable washing machine was invented

63、 ...clean clothes.”可知,在計(jì)劃攀登乞力馬扎羅山時(shí),Ash Newland發(fā)明出了便攜式洗衣機(jī)。由于苦惱于有限的背包空間,他從傳統(tǒng)的洗衣板中得到靈感而得以創(chuàng)造出一個(gè)可以用來洗衣服的背包,故選D項(xiàng),即Ash Newland因?yàn)樽约旱膫€(gè)人經(jīng)歷而發(fā)明了這款背包。 2.Why wasn’t Ash Newland satisfied with his former invention? A.Clothes couldn’t be washed well. B.The invention was not so convenient. C.The bag couldn’t con

64、tain enough water. D.The cost of the invention was very high. B 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第三段中的“However,Newland was not satisfied.He still saw a disadvantage with his invention—dirty clothes had to be carried around in a separate bag!”可知,Newland之所以不滿意,是因?yàn)樗l(fā)現(xiàn)這個(gè)發(fā)明有一個(gè)缺點(diǎn)——臟衣服不得不放在一個(gè)分開的包里帶來帶去,不方便。故B項(xiàng)是正確的。 3.It can

65、 be inferred that the improved Scrubba Wash Bag________. A.turns to be much environmentally friendlier B.will replace the traditional washing machines C.will be widely used by more travelers in the future D.can encourage more people to travel a long distance C 解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“With the Scrubba

66、 Wash Bag...a thing of the past!”可知,有了Scrubba Wash Bag,在國外旅游時(shí)尋找洗衣店或者用洗衣機(jī)洗衣付費(fèi)很快就會(huì)成為過去。由此可以推知,在將來Scrubba Wash Bag將會(huì)被更多的旅游者廣泛使用,故選C項(xiàng)。 4.What is the best title of this passage? A.A Thing of the Past:Travelers’ Worry of the Clothes Washing  B.The Scrubba Wash Bag—A Bag Free of Washing C.The Development of a Great Invention D.How to Design a New Pack for Travelers A 解析:標(biāo)題歸納題。通讀全文可知,本文介紹了Scrubba Wash Bag的產(chǎn)生背景和功能,重點(diǎn)介紹了這個(gè)發(fā)明對旅行者洗衣帶來的方便,故選A項(xiàng)。 B As a child,I was generally happy,singing and dancing t

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
5. 裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

相關(guān)資源

更多
正為您匹配相似的精品文檔
關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!